Voedingstherapie & voedingsadvies:

Voeding en voedingstherapie is meer dan ooit actueel!
Onze dagelijkse voeding is het allerbelangrijkste component voor een fit en gezond lichaam.
Steeds vaker komen we "Powerfood, superfood, rawfood, het oerdieet, paleodieet", tegen, zelf in supermarkten!
Tijdens behandelingen maakt u kennis met deze nieuwe gezonde voeding.

Moeheid, burn-out, allergieŽn, spijsverteringsproblemen, hart- en vaatziekten, overgewicht, diabetes, vage lichamelijke klachten is een vaak gehoorde uitspraak!
D
e oorzaak is vaak terug te brengen naar een disbalans in het voedingspatroon. Aan deze disbalans ligt vaak een diepere blokkaderende emotie in het energiesysteem verborgen. Dit is een belangrijk onderdeel van behandelingen, het ontdekken waarom de klachten bestaan en wat de reden is van de disbalans, ook in het voedingspatroon!

Het is uitermate belangrijk de juiste omstandigheden te creŽren, zodat het lichaam zichzelf geneest
op alle niveaus.
V
oedingstherapie en voedingsadviezen maken ons bewust hoe we gezonder kunnen leven en energieker in het leven staan. Bewust eten is eveneens bewust zijn van onszelf!

Bij overgewicht is ondertussen alom bekend dat eindeloos lijnen vaak een jojo-effect geeft en de problematiek blijft bestaan.

Daar ik altijd werk vanuit de Ayurvedische visie dat "lichaam en geest" onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn is het enige succes naar gezondheid en een energiek leven, beide facetten te behandelen. Tevens wordt er een persoonlijk voedingsadvies gemaakt.

Onder de rubriek Gezond Tips is meer informatie te vinden omtrent het thema "Voeding".

[home]