Kinderboek Welles.......nietes,
Charlotjes avonturen in het land achter de regenboog
!


Wilt u deze pagina printen of kunt u deze e-mail niet goed lezen, kopieer dan onderstaande link naar uw browser.
http://nieuwsbrief.iwes.nl/index.php?id=MjE5NjI3NjYwNDAw
Nieuwsbrief Free Musketeers
Het nieuwe boek van Marjo van Weenen komt uit


Met trots melden wij u dat begin februari de eerste exemplaren van Welles...nietes... (Charlotjes avonturen in het land achter de regenboog), geschreven door Marjo van Weenen, zullen verschijnen.

Charlotje is een konijntje en ze woont in het bos vlakbij de regenboog. Met haar vriendin Sofietje gaat ze op reis naar het land achter de regenboog. Daar ontmoet ze fee Isabel en kabouter Wijsneus. Samen beleven ze bijzondere avonturen en leren ze veel oude wijsheden uit de natuur. Ze vliegt op de rug van Astrid de Adelaar en glijdt over de regenboog. Ze ontmoet dwergen, feen en zeemeerminnen tijdens haar bezoek aan alle koninkrijken lucht, water, aarde, vuur en ether. Bij alle bezoekjes ontvangt ze een cadeautje als aandenken. Vlak voor ze weer naar huis toe gaat, krijgt ze een heel bijzonder cadeautje!

 

 
portret

Lijn


Marjo van Weenen (1960) heeft een grote passie voor schrijven. Na het uitgeven van haar gedichtenbundel besloot ze een kinderboek te schrijven speciaal voor hooggevoelige kinderen, maar ook voor ouderen, om zo weer in contact te komen met het innerlijke kind. In haar praktijk Center4InnerBalance begeleidt ze mensen onder andere om weer contact te maken met hun hart. Daarnaast geeft ze ook cursussen, workshops en lezingen.


Lijn

Bestellen

Wij kunnen u het circa 174 pagina's tellende Welles...nietes... aanbieden voor de prijs van  18,95 (exclusief verzendkosten).
Wilt u het boek bestellen? Dat kan. Binnen onze webwinkel is er een speciale pagina voor. Daar wijst alles zich vanzelf. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, voegen we uw bestelling toe aan onze lijst. Op het moment dat Welles...nietes... van de drukpersen komt, sturen we u uw exemplaar toe.

 
Lijn

Welles...nietes... (Charlotjes avonturen in het land achter de regenboog),
Marjo van Weenen
ISBN 978-90-484-1024-8
vaste prijs 18,95
verzendkosten per exemplaar  3,20 (NL)  5,44 (EU)

lijn
Deze promotiemailing wordt eenmalig verzonden. De auteur heeft alle betrokkenen hiervoor om toestemming gevraagd.
 
2009 Free Musketeers | Herenwaard 177-A | 2716 XV Zoetermeer | E info@freemusketeers.nl

Te koop bij Bol.com, Bruna en nog veel meer internetboekwinkel.

Marjo